Poster dankbaarheid

Poster Dankbaarheid – voor een leven in balans

Posted on Posted in Posters
Poster dankbaarheidPoster van de week:

Vandaag wil ik een poster met jullie delen met als tekst ‘Dankbaarheid’. Dankbaarheid vind ik een magisch woord en magisch als je het kan zijn. Wanneer je dankbaar bent voor de dingen in het leven, ben dankbaar voor het leven. Ik denk dat als je dankbaar bent voor het leven je daardoor met de stroom van het leven gaat. Je geeft in dit geval weinig tegengas aan het leven. Je kent het vast, wanneer je aan het fietsen bent en je hebt tegenwind. Dat vergt veel meer inspanning van jou om vooruit te kunnen komen dan wanneer je wind mee hebt. In het geval van wind mee gaat het fietsen vloeiend. Zo ook het leven naar mijn ervaring.

Hoe meer ik oefen in dankbaarheid, des te meer ik met het leven flow. Ik probeer de dingen te accepteren voor wat ze zijn en gewoon mijn best te doen in het te leven.

Oefen vandaag in dankbaarheid. Zie je rijkdom in en hecht waarde aan wat je al hebt en zie het als het ervaren van iets liever dan het hebben van dingen. Een voorbeeld; Ik ervaar een heel goed leven, ik ervaar een prettig gezin, ik ervaar een comfortabel en harmonieus huis enzovoorts.

Ontwikkel en ervaar jezelf!

Door te downloaden ga je akkoord met de voorwaarden. Mijn posters zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt.

Download hier

Nu aan jou de vraag: waar ben jij allemaal dankbaar voor?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *