Poster wees lief voor jezelf

Poster – Wees Lief voor Jezelf – Zelfliefde

Posted on Posted in Posters

Poster wees lief voor jezelf

Poster van de week:

 

Vandaag wil ik deze poster met jullie delen met als tekst ‘Wees Lief voor Jezelf’. Zelfliefde is iets wat ik moest oefenen. Ik onderzocht mijn gedachten die ik had over mezelf en kwam erachter dat ik best hard was voor mezelf. Mocht ik iets verkeerd hebben gedaan dan dacht ik bij mezelf; ‘stommerd waarom deed je dat nou’. Door zo over mezelf te denken kreeg ik een slechtere gevoel dan ik al had. Ik bedacht me eens een keer, wat als iemand anders dat tegen mij zou zeggen, hoe zou ik dat dan vinden? Niet fijn. Waarom geef ik mezelf toestemming om onaardig tegen mezelf te zijn? Wat als ik nou liefdevol tegen mezelf zou zijn? Hoe zou ik me dan voelen? Ik ging ermee aan de slag en beetje bij beetje begon ik lief voor mezelf te worden. Naar mate ik daarin vorderde voelde ik de liefde voor mezelf groeien. Bij iedere ontmoeting met mezelf in de spiegel zeg ik het hardop tegen mezelf; ‘Ik houd ontzettend veel van jou’. Dat voelt zo goed, zo fundamenteel, zo puur.

Oefen vandaag in zelfliefde, dat is je geboorterecht. Wees lief voor jezelf!

Door te downloaden ga je akkoord met de voorwaarden. Mijn posters zijn voor persoonlijk gebruik en mogen niet commercieel worden gebruikt.

 

Download hier

 

Ben jij lief voor jezelf of voer jij een strijd met jezelf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *